تبیان، دستیار زندگی

حمایت از خانواده زندانیان با گسترش حرفه آموزی

مدیرکل زندان‌های استان خراسان شمالی گفت: گسترش فعالیت‌های حرفه آموزی و اشتغال در زندان‌ها، علاوه بر کمک به کاهش آسیب رفتارهای پرخطر در محیطی همچون زندان، تغییر مسیری در حمایت از خانواده زندانیان است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
زندان
به گزارش تبیان به نقل از روزنامه حمایت، پژمان پروین در نشستی با مدیرکل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان خراسان شمالی، به فرایند اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در زندان اشاره کرد و از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به‌عنوان شاه‌کلید دست‌یابی به توانمندسازی و خوداتکایی زندانیان نام برد.

وی نداشتن مهارت به‌ویژه مهارت شغلی را عاملی مهم و اساسی در گسترش بیکاری در جامعه دانست و از بیکاری نیز به‌عنوان یک معضل اجتماعی در بروز بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی یاد کرد.

مدیرکل زندان‌های استان خراسان شمالی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مددجویان، هدف غایی این آموزش‌ها را توانمندسازی و خوداتکایی زندانیان دانست و افزود: برای دستیابی به این هدف، باید بر مواردی همچون همخوانی داشتن دوره‌های آموزشی با نیاز جامعه، تمرکز بر آموزش مشاغل به‌روز و کارآمد و همخوانی بین استعداد فردی و مهارت در حال آموزش توجه داشت.

مددجویانی که در زندان‌ها، مهارت‌های شغلی را آموزش می‌بینند، باید مورد حمایت قرار گیرند تا جذب بازار کار شوند.



پروین، گسترش فعالیت‌های حرفه‌آموزی و اشتغال در زندان‌ها را علاوه بر کمک به کاهش آسیب رفتارهای پرخطر در محیطی همچون زندان، تغییر مسیری در حمایت از خانواده زندانیان دانست و خاطرنشان کرد: با اشتغال زندانیان در زندان و کسب درآمد، حمایت اجتماعی و اقتصادی همراه با عزت نفس از همسر و فرزندان زندانیان صورت خواهد گرفت.

فراگیری 221 هزار نفرساعت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای

مدیرکل زندان‌های استان هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تاکنون مددجویان در زندان‌های این استان ۲۲۱ هزار نفرساعت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای فرا گرفتند.

علی استادی در دیدار با معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون مددجویان در زندان‌های استان هرمزگان ۲۲۱ هزار نفر ساعت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای فرا گرفتند.

وی افزود: همچنین برای حدود ۴۰۰ نفر نیز شغل ایجاد شده است که ماهیانه حقوق دریافت می‌کنند.

مدیرکل زندان‌های استان هرمزگان در ادامه بیان کرد: مددجویانی که در زندان‌ها، مهارت‌های شغلی را آموزش می‌بینند، باید مورد حمایت قرار گیرند تا جذب بازار کار شوند.

استادی تصریح کرد: اگر این مددجویان بعد از آزادی حمایت نشوند، حلقه اصلاح و تربیت تکمیل نخواهد شد و زمینه بازگشت مجدد آنان به زندان فراهم می‌شود.
منبع: روزنامه حمایت